Loopbaancoaching:
de eerste stap naar werkbaar werk

{title}

Wil je inzicht in jezelf verwerven en de juiste loopbaankeuzes maken?

Loopbaanbegeleiding leert je hoe je je loopbaan op een persoonlijke zinvolle manier kan ontwikkelen in relatie tot de snel evoluerende arbeidsmarkt.
Heb je een prangende loopbaanvraag en wens je begeleiding bij het oplossen van deze vraag? Dan ben je bij Vokans aan het juiste adres.Vokans staat voor Vormings-en OpleidingsKANSen.

Vokans is al meer dan 25 jaar gevalideerd partner van de Vlaamse Overheid.
De drijvende kracht van de vzw Vokans (Brussel) ligt in haar maatschappelijke opdracht.

Enerzijds: vormen, opleiden, trainen, begeleiden en coachen van mensen om zo hun competenties te versterken en hun tewerkstellingskansen te verhogen.
Anderzijds: werkgevers en leidinggevenden ondersteunen op de werkvloer in het selecteren, aanwerven en opleiden van personeel, werkplekleren, leidinggeven, mensen leren evalueren en competentiemanagement.

‘Werken’ is voor Vokans de belangrijkste factor in de sociale integratie en persoonlijke ontwikkeling en is de motor van economische groei.
Vokans wil de beste zijn op vlak van HR dienstverlening in Vlaanderen & Brussel.

 

 

Aan de hand van individuele coachingsgesprekken neem je, samen met een professionele coach, je werksituatie onder de loep. De loopbaancoach helpt je om tot een nieuw perspectief op jezelf en je situatie te komen.
Tijdens de begeleiding breng je je kwaliteiten, vaardigheden en drijfveren in kaart en zoek je naar een job die in overeenstemming is met je in kaart gebrachte zelfbeeld. Je gaat m.a.w. op zoek naar de arbeidsrol die het beste aansluit bij je persoonlijkheid of je gaat na hoe je een balans kunt vinden
tussen je persoonlijkheid en de job die je uitvoert.

Iedere coaching is afgestemd op het individu, de oefeningen worden steeds gekozen in functie van je persoonlijkheid en je specifieke (werk)situatie, vraag of probleem. Elke coaching eindigt in een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarin je loopbaandoelen neergeschreven worden, alsook de acties die nodig zijn om deze doelen te bereiken.

 

Loopbaanbegeleiding grotendeels terugbetaald via loopbaancheques


Laat je gratis begeleiden door Vokans, een pionier in België in loopbaanbegeleiding, om je loopbaancheques aan te vragen. Zij zullen u meer info bieden over loopbaanbegeleiding betaald met loopbaancheques.

Bovendien bieden zij ook een gratis sessie bewegings-en voedingsadvies aan bovenop de 8 uur loopbaanbegeleiding.

Contacteer Vokans voor meer info of een afspraak over loopbaanbegeleiding:
Oost-& West-Vlaanderen: 09 265 44 83
Antwerpen, Brabant, Limburg: 015 71 85 65
Brussel: 02  557 88 16

 

Enkele getuigenissen


Getuigenis loopbaancoaching Doris

"Veranderen van job op je 58ste? Het kan! Loopbaancoaching helpt je om je loopbaan in eigen handen te nemen!
Ik ben net 58 jaar geworden als ik mijn verhaal neerpen, ik heb een loopbaan van bijna 38 jaar achter de rug en ben precies 4 volle maanden actief in mijn nieuwe job als dossierbeheerder."

Lees verder >

Getuigenis loopbaancoaching Roos

"Begin januari liep de emmer over. De emmer van stress en frustraties. Stress van nooit gedaan en nooit genoeg (de totaal onterecht opmerking “jij doet geen moeite genoeg” was meer dan de spreekwoordelijke druppel), frustraties van loopbaan zonder kansen en vooral zonder zekerheden en vooruitzichten."
Lees verder >

 

Keer terug naar het Mental boost plan

Long Action

Krachtig, snel en langdurig. Voedingssupplementen met minstens acht uur effect. Lees meer