Biocure_Student_header

BOOST JE BLOK MET BIOCURE INTELLECT EN BIOCURE MAX BOOST!

BIOCURE MAX BOOST GETEST EN GOEDGEKEURD DOOR STUDENTEN ZOALS JIJ.

De blokperiode is altijd een intellectueel intense periode die soms - vaak 😛 - vereist dat men laat opblijft om de leerstof van de verschillende eindexamens te blokken.

Tijdens deze periode zijn de voedingssupplementen van Biocure een eenvoudige en doeltreffende aanvulling voor jou!

pictos intellect

BIOCURE INTELLECT

MAXIMALE CONCENTRATIE EN TEGEN TIJDELIJKE STRESS1 TIJDENS DE BLOK

VITAMINE B + IJZER + GINSENG + GUARANA

Biocure Intellect - speciaal ontwikkeld om je concentratie te stimuleren en stress te verminderen 😰 - heeft een gepatenteerde 8 uur durende werking die je de rust en focus geeft die je nodig hebt om je studeerperiode te optimaliseren. 👍

pictos max boost

BIOCURE MAX BOOST

DE ENERGIEBOOST
EN FOCUS TIJDENS
EXAMENDAGEN
(EN NACHTEN)!2

CAFEÏNE + TAURINE + VIT. B + GINSENG + ZINK

Met cafeïne, taurine, maar ook vitamine B en ginseng, heeft Biocure Max Boost een «instant impact» effect dat je de nodige boost geeft om door je leerstof te raken - zelfs in de late uurtjes - in de beste omstandigheden op vlak van concentratie en energie! 🤯🤩

todolist_picto

BIOCURE MAX BOOST

Getest en goedgekeurd door studenten !

In samenwerking met Qualiphar organiseerde het tijdschrift Guido een test met een panel van studenten met zeer positieve feedback!

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

Voedingssupplement * Zolang de voorraad strekt
1. IJzer helpt vermoeidheid te verminderen en ondersteunt normaal intellectueel (cognitief) functioneren, zoals geheugen en concentratie. Ginseng speelt een belangrijke rol bij de beheersing van kortstondige stress.
2. Ginseng bevordert de concentratie, Cafeïne verbetert de alertheid en aandacht. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

Vitaminen en mineralen, waardevolle bondgenoten voor je gezondheid.

Vitaminen en mineralen zijn waardevolle bondgenoten voor je gezondheid. Terwijl elk van deze voedingsstoffen essentieel zijn voor de werking van ons lichaam, weten we niet altijd hun precieze rol en welke dagelijkse inname we nodig hebben.